Първите две седмици от груповата фаза на Шампионска лига не се развиха по план за Ювентус. „Бианконерите“ допуснаха две загуби в мачовете с Бенфика и Пари Сен Жермен. След международната пауза тимът на Масимилиано Алегри посреща Макаби Хайфа на 5 октомври (сряда). Италианският тим е фаворит за победата в Efbet онлайн като българският букмейкър дава 1.30 коеф. за победа на „старата госпожа“. Родният хазартен оператор очаква първа победа на торинци в група Н на Шампионска лига, като успехът би оставил Юве в битката за първите две позиции.

Ювентус е без точка и е на 3-ата позиция в групата, изоставайки на шест точки от ПСЖ и Бенфика. Факт е, че ситуацията на италианския гранд в турнира вече е много сложна. Юве не трябваше да губи домакинството си на Бенфика на 14 април. Възпитаниците на Масимилиано Алегри поведоха в резултата чрез Аркадиуш Милик в 4-ата минута. Всичко вървеше добре за Юве до 43-ата минута, когато Жоао Марио изравни. През второто полувреме португалският тим тотално надигра Ювентус. Доста неочаквано според коефициентите на Ефбет за срещата, Бенфика стигна до успех с 2:1. Гол в 55-ата минута на Давид Нерес донесе успеха на лисабонци. Така Ювентус остана без актив след първите два кръга, тъй като на старта отстъпи с 1:2 от Пари Сен Жермен на „Парк де Пренс“.

Макаби Хайфа е в същата позиция като Ювентус. Израелският отбор е без спечелена точка след първите два кръга. Макаби допусна по-сериозни загуби – и в двете срещи бе победен с два гола разлика. Макаби откри резултата срещу ПСЖ в последния кръг, но Меси, Мбапе и Неймар направиха обрата. Тимът от Хайфа стоеше прилично срещу френският шампион и сега ще вярва, че може да затрудни Ювентус. След като домакините от Торино са в доста слаба форма, Макаби са наясно, че с тях ще се борят за 3-ото място в групата. Поражение на „Алианц Стейдиъм“ ще ги остави твърдо на последното място в група Н.

Ювентус беше без редица основни футболисти срещу Бенфика в предходния кръг на ШЛ. „Бианконерите“ бяха лишени от хора като Алекс Сандро, Локатели, Рабио и Шчесни, които се очаква да са на линия за двубоя с Макаби Хайфа. Аут от сметките на Алегри остават Киеза и Погба. Въпреки това, Ювентус ще бъде сериозно подсилен за срещата с израелците от завръщането на Рабио и Локатели в средата на терена. Efbet дава нисък коефициент за победа на Ювентус и очакванията на букмейкъра би трябвало да се оправдаят. Ювентус няма право за втори пореден път да не спечели у дома в турнира, ако иска да запази минимални шансове за класиране на 1/8-финалите в състезанието.