Мегапроцесът за смъртта на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния Юмер Мехмед, бивш участник в разбитата през 2018 г. група на несебърския бос Димитър Жилязков-Митьо Очите започва на 23 февруари в Бургаския окръжен съд. За тази дата е насрочено разпоредителното заседание по делото срещу Станимир Рагевски, обвинен за двойното убийство.

Според прокуратурата, на 29 октомври 2020 г. Рагевски умишлено е умъртвил Бахлова с пистолет „Макаров“ със заличен фабричен номер. Престъплението е квалифицирано по чл.115 от НК. Бизнесменът е подведен под наказателна отговорност и за това, че на 4 август 2021 година, отново с пистолет „“Макаров“ е убил и Юмер, като престъпното деяние е квалифицирано по чл.116.

Рагевски е обвинен и за незаконно притежание на оръжие и боеприпаси, които предал, за да скрие на друго лице Диян Дичев от Бургас, както и за незаконно притежание на високорискови наркотични вещества – марихуана и смес от кокаин и пирацетам, които разпространил, предавайки ги на отново на своя помощник. По-рано Дичев бе осъден на 4 г. и 6 м. затвор, затова, че е укривал част от телата на жертвите и оръжието на престъплението.