Епидемичната обстановка се оправя не само в цяла България, но и по света. Наблюдава се спад на новозаразените и броя починали, а ограничителните мерки във всяка страна постепенно падат.

От туристическия бранш вече се готвят за старта на сезона, а много от нас започват да подготвят почивката си. След като обаче резервираме местенце, на което да отдъхнем и да забравим за стреса от последните месеци, е редно да се погрижим и за визията си.

Защо да не се поглезим с един баснки, които е последен писък на модата. Ако искате да сте актуални и в крак с тенденциите, то в следващите редове ще ви разкрием какъв модел ще е най-популярният бански през лято 2020.С него вече позират знаменитости като Кайли Дженър, Кендъл Дженър, БелаХадид и т.н.

И този сезон много актуални ще са банските от де половинки. Горещият акцент през това лято ще пада върху голият гръб. Многото снимки на известни личности показват именно това.

Банският се състои от бикини, които са с висока талия. Така визуално можете с лекота да удължите краката си и съответно да изглеждате по-слаби. В същото време горнището е семпло правоъгълно парче плат върху гърдите, ъглите на което са свързани с тънки презрамки зад гърба.

Всяка модерна дама трябва да има поне едно такова яке в гардероба си СНИМКИ

Според световните издания най-големите звезди и модели в момента вече блестят пред прожекторите и обективите на папараците именно с тази премяна.


На кадри, публикувани в Инстаграм, звездите позират с бански на Frankies Bikinis. Горната част на такива бикини за тази марка се предлагат на цена от около 80-90 долара.