Иван Русинов от Бургас показа изумителен номер в "България търси талант. Изяде...кренвирш и кебапче. На Йордан пък му пускат ноти направо от небето /СНИМКИ/

Този сезон "България търси талант е беден откъм бургаски участници, но за сметка на това тези, които се осмелят да се появят, хвърлят журито в тъча. Двама се опитаха да си покажат слиповете отзад, докато танцуват, но Иван Русинов просто удари всички в земята. Той се появи с няколко бакалски торбички. От едната извади кренвирш, обели го с доста зор, откъсна половината, а другата я натупка в устата си, след което триумфално я извади. Цяла. Същото се повтори и с.. кебапче. Коронен номер беше с краставица, която той сдъвка и изпля в шепа.

Никой не разбра какъв е талантът му и журито го изгони.

Тези хора нямат чувство за таланти. Аз им показвам хумор, а те не се смеят. Ще продължа да се занимавам с хумор и да забавлявам хората, обяви на тръгване Иван.

Негов сериозен конкурент се оказа 44 - годишният Йордан от Бургас. Той учил китара, но недоучил и има талант да свири. Мелодиите му се спускали директно Отгоре като послание, а той ги обработвал. Не знаем какво му беше спуснато и как го обработи, но дори публиката си запуши ушите.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас

Горят сараите на Доган в парк Росенец