От известно време най-младият участник в "Игри на волята" - Стоян от Несебър, не е в кондиция. Първо племето му прабългари се разпадна и той попадна при коравите и преливащи от самочувствие славяни. Мъжете веднага го изолираха и той се почувства още по-самотен.
Стоян от известно време тъжи по живота отвън и най-вече по любимата си Виктория. Двамата се запознали миналото лято. Тя е от Украйна и танцува по баровете в Слънчев бряг всяко лято.

Още като я видах и краката ми омекнаха. Влюбих се, призна Стоян. Приятелите ми ме разубеждаваха, твърдяха, че я виждала сутрин да слиза от бели лимузини, но аз я убедих да бъде само моя. Това лато пак дойде, аз я поканих. Заживяхме задено. Имам свой етаж в къщата на нашите в Несебър. Мечтая си да е винаги моя, да имаме деца.

Още докато беше при прабългарите, Стоян написа името на Виктория на специална диска и винаги я носеше със себе си. Юлиян обаче му се подигра и надраска дъската.

Тази вечер неселърлията беше особено тъжен. Той не казал на Вики, че е избран да участва в риалити и като научила, тя се нацупила. Аз дойдох при теб, а ти бягаш от мен, заявила му тя. Накрая му обещала да го чака, но с половин уста. В момента Стоян не знае има ли свое момиче, или тя вече е с друг.

Мъчно ми е, свито ми е, имам сърцебиене, призна той на съотборника си Веселин.

Той го утеши, но 23 годишният Стоян не знае чакат ли го, или като се прибере, русата танцьорка ще бъде ли у тях, като вярна приятелка, или участието му в "Игри на волята" ще го остави сам.