Бояна, която първо се прочу като "малкото коте" след чат в Валери Божинов, а след това изигра ролята на Стефания в "София ден и нощ", в момента се подвизава в "Игри на волята". Чак там стана ясно, че старлетката е родена в Бургас и ранното й детство е преминало в морския град. Родителите й обаче се развели и майката ги взела задено с малката й сестричка в Хасково.
За мен бяха незабравими летата с татко, морето, морската градина. От малка си бях хубавичка и момчетата ме преследваха още от първи клас. Събаряха ми раницата, дърпаха ми косата. Тогава не знаех, че това е ухажване и се ядосвах. Но после бързо разбрах, сподели Бояна със съотборниците си. Всъщност това й беше представянето пред останалите. После пък станала модел, понеже я харесали.
В момента тя е сгодена за футболист, но стратегията й в играта е да влезе под кожата на мъжете и успешно го прави. Тя носи със себе си огромно количество бански, от изрязани, по-изрязани. Непрекъснато стои в изкусителни пози и само като захладнее, мята по някоя ризка. Обгрижва всички мъже с топла закуска, мята палачинки и кара всеки да се чувства специален. Тя не е особено силна в състезанията, но пък върти мъжката част на отбора на малкия си пръст, пърхайки с мигли.

Колкото и да е слаба в игрите, скоро няма да бъде номинирана, коментираха останалите жени във формата. Който владее мъжете, той оцелява най-дълго.

Тази вечер Бояна доказа, че нито може да плува, нито да отключва бързо катинари, но отново наведе глава кокетно и никой не я обвини.