Лятото си отива, но няма място за носталгия. Освежаването на гардероба с нови дрехи в актуалните тенденции от дамската мода ще се превърне в неизчерпаем източник на добро настроение за всяка стилна дама. Модата през есен-зима 2019/2020 е наситена с уникални модели дрехи и аксесоари, цветове и кройки, разкошни материи и интересни принтове. Ето кои са нашите предложения за Вас:

Десени

Безспорен фаворит в тазгодишните тенденции при дамска мода е карето. Световните дизайнери издигнаха в култ шарката на квадратчета по полите, роклите, палтата и панталоните. Предимство при избора на каре е, че то е основният акцент в облеклото и отвлича вниманието от несъвършенствата по фигурата. Цветовото разнообразие е голямо, а моделите са с най-различни кройки, така че всеки вкус да бъде задоволен. Други актуални десени са геометричните фигури, райетата и т.н.

Цветове

Цветовете на есен-зима 2019/2020 са абсолютен разкош – пикантно червено, наситено кафяво-червено, мека праскова, топло розово, земно кафяво, бадемово кафяво, тъмен чедър, скалисто синьо, гористо зелено, дълбоко класическо синьо, елегантно сиво, ванилово бяло, гуакамоле. Да, звучат вкусно, но дизайнерите са описали по разкошен начин нюансите, така че всеки да може да си представи даден цвят. Ние сме изключително впечатлени от цветовата гама – събужда въображението, гони скуката от облеклото и определено привлича погледите на околните.

Материи

Платовете, без които не може наближаващият сезон, са деним, коприна, сатен, туид, кожа, кадифе и вълна през студените месеци. Туидът е чест избор при палтата и костюмите. Кожата е хит при панталоните, якетата, обувките и чантите. Кадифето и сатенът са акцентът при роклите. Денимът не излиза от модните тенденции под формата на якета, джинси и поли. Вълната е стилно и смело решение за зимните месеци. Тя се среща най-често при палтата и полите.

Акценти

Акцентите са смели и разнообразни – големи яки при палтата, пухкави кожени яки под формата на шал, ресни и пера, прозрачни материи при роклите, ярко винено червено, метален блясък, класически дълги връхни дрехи, романтични пелерини, къси сака, овърсайз якета, затворени деколтета, обемни ръкави и много други интригуващи предложения. Модата през този сезон в никакъв случай не може да се определи като скучна и еднообразна, стига да дадете воля на въображението си.

Аксесоари

Интересен елемент от дамската мода през тази година ще бъдат малките велурени и кожени колани, които почти успяха да изместят по-широките модели. Големите меки шалове ще бъдат страхотен хит през есента и зимата. Шапките с периферия от плътна материя придават допълнителен шик към цялостната визия. Чантите в макси размер също я допълват по чудесен начин.