Черната Златка атакува бургаските плажове, би шута на Миро и го раздава соло

img

Златка Димитрова отново е сама и в разгара на лятото е като волна птичка из горещите плажни ивици. Потвърждение за статуса на плеймейтката дават личните й профили в социалните мрежи, където вече не пише, че е обвързана.

Черната Златка изживя бурен 7-годишен любовен роман с бащата на сина си Мирослав, но двамата така и не успяха да постигнат нужния синхрон, който да ги превърне в истинско семейство.

Въпреки че преминаха заедно през редица изпитания на съдбата, включително и през загуба на дете.

Напоследък Злати пуска много често статуси и сторита от родния си Бургас, където живее при майка си, а компания й прави само синът й.

Плеймейтката не спира да впечатлява с ултра стегнатата си фигура, която се дължи на системни и усилени тренировки във фитнес залата.

Разбира се, прави впечатление, че Мирослав го няма на нито една снимка, която Димитрова пуска в социалните мрежи. А помним как, докато двамата бяха още двойка, брюнетката не спираше да пуска кадри от страстите помежду им.

Засега Златка отказва коментар по темата дали е или не е с Мирослав, но пък с всичко друго, което показва, тя е достатъчно красноречива по темата.

Припомняме, че още миналата година Златка намекна, че има голям проблем в отношенията си с Мирослав.

В публичното пространство дори се появи нейна снимка с един от най-известните бургаски плейбои Галин Гочев, с когото обаче, така и нямаха дълга връзка, пише Шоу.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас

Богоявление 2020