Проклятието на равиолата застигна бургазлияна Петко в "Хелс Китчънс", назначиха му бавачка

img

За пръв път тази вечер бургаският състезател Петко в "Хелс Китчънс" получи персонална бавачка. Досега само го наглеждаха, но днес яйцата окончателно го препънаха. Момчето, което готви край морето, бе наказано да бърка манджи с една ръка, тъй като и двете му пречат. Когато за десети път спука равиолите, той изплака "Проклятието ме настигна" и започна да се налага енергично с юмруци по главата.

Петко явно е скаран с яйцата. Той се издъни на тези по панагюрски, после на пъдпъдъчите, а накрая и на равиолите. Да шеф, точно така шеф, ще се поправя, шеф, ечеше нерекъснато в кухнята. Шеф Ангелов се опита да му изсипе яйце на главата, но толкова беше загоряло и залепнало за тигана, че дори не падна.
Още в началото на формата бургазлията се прочу с култовата си фраза, че Фаберже вечоятно е кокошка, която е снасяла златни яйца. А по-късно обяви поничката за основното тестено изделие в българската кухня.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    vesi
    2019-04-23 00:05:51

    Мощен лек срещу гъбички по ноктите на краката ги премахва завинаги !Ако страдаш от тази досадна болест опитай този мехлем - може да се спасиш от страданията завинаги !https://bit.ly/2Y86LDe

Най-новото

Актуални теми

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол