Гърди на кредит, този път от мама

img

Кристин Каменова нашумя в шоу средите, но не с някакво постижение или талант, а заради факта, че изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай.

Явно концепцията трансформация в гръдната област с помощ от банките е претърпяла развитие. Блондинката е решила отново да увеличи сантиметрите, като този път ще смени имплантите си с почти двойно по-големи.

"Няма да има нов кредит за силикона ми, вече е подсигурена сумата за операцията. Майка ми ми помогна", заяви Каменова пред Bulgaria ON AIR и допълни, че чака новите си гърди с голямо нетърпение и брои всеки оставащ ден.

"Аз ги имам в изобилие, но съм жена, която е супер критична към себе си. Поръчахме импланти от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 кубика силикон, те ще тежат по-малко, ще са по-леки", допълни гостът на "България сутрин"

Каменова обясни, че е завършила интериорен дизайн в Париж по искане на своята майка, но не това работи в момента. Сега моделката се занимава със снимки на онлайн предаване.

"Темата на предаването е предизвикателна - градски принцеси, които показват как живеят на село", завърши тя. Каменова е убедена, че гърдите й помагат да рекламира и дейността си. Но самата Кристин не можа да обясни колко печели на месец и добави, че й помагат майка й и нейният приятел.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?