Шефката на първата модна агенция в България и единствен собственик и лицензиант на конкурса “Мис България” Ирина Папазова пристига утре в морския град специално за рождения ден на бургаското си представителство. Както знаете агенция “Интер Моделс Бургас” ще стане на 8 години след ден, а организаторите са подготвили шумно парти в клуб “DEJA VU” по този повод.

Ирина Папазова ще е придружена от още една красива дама, моделът Меги Николова.

Меги е един от любимите модели за снимки, ревюта и реклами на различни български фирми. Красавицата има зад гърба си няколко корици и се е снимала за някои от най-актуалните списания. Само преди две години хубавицата представи страната ни на два световни конкурса “Мис Земя” в САЩ и “Мис Нейчър Интерконтинентал”в Полша. Като от последния се завърна с почетното второ място.

Още много популярни гости се очаква да уважат модното събитие. Сред поканените са Мис Плеймейт 2019 Златка Димитрова; най-добрият дизайнер на официални и булчински рокли Стоян Радичев; бившият футболен национал и настоящ треньор на ФК “Черноморец” Радостин Кишишев и съпругата му; носителките на титлите Мисис Бургас през последните три години Мая Великова, Надя Недялкова, Кристина Стаматова, Вержиния Иванова, Нася Ангелова, Мисис България за 2017 и 2018 Валя Жекова и Станислава Андреева; Мисис Баба – Лариса Иванова, както и много представители местния бизнес и обществеността.

Специален гост ще бъде и единствената бургазлийка печелила приза на Мис България в историята на конкурса, красавицата Теодора Мудева.

Припомняме, че събитието ще се проведе на 19.12.2018г от 22:30ч. в клуб “DEJA VU“, като организатор е представителката на “ Интер Моделс Бургас” г-жа Ваня Кирова- Маринова.