Участието на Рафи Бохосян в "Черешката на тортата" тази вечер беше истинска симфония от ястия и вкусове. Бургазлията се оказа невероятен куленар. Той има колекция от сосове, колекция от подправки, дори...пушен зехтин. Те заемат цели рафтове, а певецът призна, че си е избирал апартамента по кухнята. Избрал този с най-голямата и най-функционалната, където има място за колекцията му от сосове и подправки, голяма маса, голям плот и многофункционални уреди.

Много бързо и много организирано той направи мъфини, медени свински ребърца с два соса, салати от сезонни зеленчуци, сладки картофи във вид на чипс, лаваш, предястия, обилно гарнирани с ядки и сосове, манго с къри, салата от жълти чери домати, полупасирани, гарнирани с испански маслини , шуно-буно /нещо, което се бърка от каквото има в хладилника/ и междувременно сервира нечувани и невъждани галещи небцето вкусотийки. А на актрисата лили, която е веган - шоколадови спагети със сирене от ...кашу.

Рафи направи една, а пет изненади. Зарадва гостите си с неочаквани, но ценни подъръци - пушена сол, книга, нож, миниатюрни маракаси и палки за барабани.

Никой не знае, че хобито ми е да готвя, призна той. И получи максималната засега оценка - 29 точки.