Четири красавици представят южното Черноморие на финала на националния конкурс Мис България 2018. Хубавиците пребориха конкуренцията в регионалните конкурси на Бургас, Созопол. Черноморец и Обзор, което автоматично ги изпрати на големия финал на най-очаквания и обсъждан конкурс в страната. Представяме ви:

Кралица на Бургас 2018 - Теодора Мудева. Тя е на 17г., възпитаничка на английската гимназия, действащ танцьор по спортни танци от клуба на Добрина Паричкова.

Мис Созопол 2018 - Ива Димитрова. Дългокраката 178 см хубавица е на 19г., завършила е френската гимназия. Занимавала се е с художествена гимнастика, към момента иска да се развива като дизайнер.

Мис Черноморец 2018 - Ралица Ненова. Тя е на 18г., учи в руската гимназия в Бургас, занимава се професионално с народно пеене.

Мис Обзор 2018 - Джесика Гюмишева. 19-годишната претендентка за короната е първа година студентка по право в Нов Български Университет. Тя също се занимава със спортни танци.

Финалът на конкурса Мис България 2018 ще се проведе на 30.11.2018г в "Рейнбол плаза" град София, а претендентките за титлата ще са 20 момичета от цялата страна.

Припомняме, че последните три години бургазлийките Александрина Цветкова, Рени Радева и Йовита Георгиева печелят почетното второ място на престижното събитие, а сега се надяваме някоя от следващите красавици да се върне с короната на Мис България.