Култовият надпис" К**ви, яжте, пийте, Огито черпи!", татуиран върху ръцете на неподражаемият Огнян Иванов-Огито от Бургас, се появи върху надпис върху ръкавите на азиатска манекенка, дефилираща по време на от Седмица на модата в Токио. Кадърът е публикуван в профил в Instagram и се отличава като един най-добрите фотоси от значимото модно събитие.
Самите автори на кадъра са отбелязали, че цялата фотосесия е по поръчка на американския Vogue. Не е ясно кой е дизайнерът, който стои зад това хрумване, нито откъде е дошло "вдъхновението" от крилатия цитат.

Иначе манекенката представя визия, носеща в себе си традиционно кимоно и един "крилат" цитат, станал популярен от татуировка на ръцете на Огито. Не е ясно как българската следа е достигнала до Токио.

Огито стана известен в национален мащаб покрай няколкото му изяви в популярни предавания. Сам признава, че въпреки бруталния надпис, който започва от едната му ръка и завършва на другата, е ценител на нежния пол.

Цветя е подарявал само на една жена в живота си, която не била важна за него, но така му е дошло отвътре. Лежал е и в затвора, но според твърденията му - обвинен несправедливо!...