След скандала във ВИП "Брадър", при който Ричард призна, че е правил секс с Роузи само и само за имидж и рейнинг, групата отлъчи не него, а жертвата му. Манекенката се скри от обвинителните и подигравателните погледи на съквартирантите в стаята на Ваня Костова, която единствена я разбра и приюти. Ваня се грижеше като майка орлица за момичето, дори се опита да забрани на Ричи да влиза в стаята и да я разстройва. Въпреки това маданският ерген се промъкна в спалнята с чай и вода в ръка и започна не да се извини на момичето, а да го убеждава колко ще е добре, като я изгонят в понеделник тя да му даде щит, за да го запази в играта.
Роузи отново се разплака, защото не чу поне едно извинявай.
Това разстрои силно Ваня Костова и бургазлийката започне да плаче с едри сълзи за съдбата на момичето. Аз ще се помоля на Бог, за теб и за родителите ти, да ти простят, да станеш силна, да преглътнеш обидата, каза Ваня и започна дълга сърцераздерателна молитва.
Зрителите останаха удивени от постъпката й.
Ваня обаче закриляше първо Нора, после Кулагин. Тя приютява всички слаби и ги защитава.
Аз съм изживяла същото, сподели певицата. Бях отлъчена, отгледах сина си сама, нямаше кой да ме подкрепи, нямах никаква опора, сама преживях всичко, каза певицата, но не уточни какво точно се е случило в живота й. То явно обаче е лошо и Ваня дълго време е била нечия жертва. За това говорят и затвореният й начин на живот, болестите и нечовешката и небяснима добрина и съчувствие, което проявява към слабите и унижените.