Сърцето ми диктува, че той има нещо добро в себе си. Трябва да го търсим, но е много трудно. Той се е скрил в черупката си. Аз съм убедена, че той не е само лош. Той е по-добър, отколкото лош.

Това беше дълго време отношението на Ваня Костова към Кулагин. Тя единствена му протегна ръка, когато всички го изолираха. Ставаше рано, за да му вземе специалната храна, за да не я изхвърлят другите, носеше му фреша в леглото. Съветваше го. Смираваше го.

Докато дойде моментът, в който Ева беше изгонена и Кулагин атакува спалнята на Ваня, каято реши да се пренесе там. След обидите, мачкането и неописуемото му нахалство, певицата най-после прогледна. И му каза, че е зъл.

Ти си зла, злобна старица в Къщата. Защо си влезла тук, като си болна. Това не е санаториум. Стой си вкъщи. Зинала си за пари. За единия хонорар ще пукнеш, ама ще ги вземеш, крещеше гримьорът.

И ядеш като невидяла. По пет пъти на ден. Не може вкъщи да си го позволиш. Влязла си, за да нагушиш парички. Да си нахраниш синчето, на което кариерата също е зациклила, като твоята.

Ти си престъпник! Ти си срам за човешкия род, даже не си човек, а същество, отговори Ваня. Затвори си мръсната уста.


Ти си една беквокалистка. Соловата ти кариера е пълна нула, не съм чувал нищо да пееш, притури още обиди Кулагин. Той стигна дотам, че да обяви, че гащите на Ваня били голям размер и си ги сушала в банята, а гъбата й за миене е мръсна и пълна с косми. Ваня на няколко пъти се разплака от обида.

Тази вечер предаването промени регламента си, тъй като Кулагин така атакува Ваня, че тя посегна и го удари. В момента във Фейсбук страницата на предаването зрителите гласуват кого да изгонят, Ваня, или Кулагин.