Бургаската певица Ваня Костова влезе в Къщата на ВИП Брадър с думите, че Ева й е направила черна магия преди 20 години. Вътре обаче се поправи и обясни, че не Ева, а Гого е причината да я изгонят от "Тоника". После пак се поизвъртя и обяви Ева за приятелка.
Дали Ваня е манипулатор, или е много подозрителна и мнителна, не е ясно. Но тя се оказа с доста отмъстителен характер. Когато Божана изля отварата й от костилки от маслини, смятайки я за мухлясала стара марината, певицата се обиди, разплака се, затвори се в стаята си и започна да гони злото и негативната енергя с Библията в ръка. Когато пък Божана направи коктейли с грейпфрукти, Ваня го прие като лична обида, защото смятала да хапне от тях и още повече намрази мастер-готвачката. Тя стигна дотам, че се изнерви, че Божана се е скрила на завет до вратата й и си говори с Лора Караджова и реши, че това е заговор срещу нея да бъде дразнена и да й се вдигне кръвната захар.
Филмираш се, привижда ти се , опита се да я успокои Ева. Но Ваня беше непреклонна, че срещу нея има заговор, че я облъчват с негативна енергия, че дори зареждат храната й с нещо лошо.
Тя номинира категорично Божана за изгонване, а покрай нея и Лора, понеже били приятелки.