Ева: Когато почина Гого, спрях да ям и да се къпя

img

Неочаквано интервю с Ева разплака зрителите на Нова телевизия. Мира Добрева получи задача от зрителите задача да направи трогателно интервю и тя се спря на Ева и болезнената тема за Гого. Мина толкова време, но аз още не мога да преживея тази трагедия. Научих се, че ковчег в джоб не се носи. Когато разбрах, че е болен, една не умрях самата аз. Събрах всички сили и бях до него. Били сме заедно 45 години. Влюбихме се още от пръв поглед.

Когато отида при него, ще му се извиня. Винаги съм го ядосвала, тормозех го за дреболии, за тактове, за ноти. А после му се извинявах. Всеки ден. А през целия ни съвместен живот на него му се е налагало да ми се извинава само три пъти. Аз бях лошата, аз бях нервната, аз го наранявах. Като се сещам сега защо, просто не мога да повяравам. Толкова сме жалки понякога ние хората.

Гледах го като бебе. Почина буквално в ръцете ми. След погребението спрах да ям, спрях да се къпя. Всичко изгуби смисъла си. Изпаднах в дълбока депресия. Исках да умра и да отида при него. Не вдигах телефона, гонех приятелите си, не исках да ги виждам. Не пожелавам на никого да изживее това.

Спаси ме работата. Наложи се да стана и да изляза на сцената. Пеех и си представях, че е до мен. И още, като пея, го чувствам жив и до себе си.

Заклех се да не плача в тази Къща, но това интервю ме върна в миналото. Съжалявам. Ще се опитам да бъда силна. Зрителите едва ли искат да гледат сълзи, обясни Ева.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?