Кичка Бодурова е забравила да говори български език. Това поне стана ясно от интервюто, която тя даде в предаването на Гала по Нова телевизия. Тя е в България с дъщеря си Кристи и двете почиват в Слънчев бряг. Оказа се, че Кристи говори много слабо български и се наложи в студиото да присъства и преводач от английски. Самата Кичка, обаче, заместваше български думи с английски, говореше с подчертан акцент и често бъркаше словореда. Независимо от всичко, певицата разказа как дъщеря й обичала българското.
"Много обича, когато има... дей оф, почивен ден, да ходим на български ресторант", обясни тя и после разкри колко много е пазела дъщеря си, за да й се случи нещо в Лас Вегас. "Била съм като орлица за нея, не като орлица, със сто крила, бих искала да й се извиня за това, защото това, което виждам, е невероятно и съм много горда. Лас Вегас е много опасен град, в тинейджърските години момичетата могат да станат проститутки, може детето да се подхлъзне. Казала съм й дори така - ако човек избере да умре, никой не може да помогне", разкри Кичка Бодурова.

Тя проговори и за провокативните снимки на дъщеря си: "За провокативните снимки - тогава имаха вина българи, които не бяха особено добри хора, тя беше млада, сега учи, с приятеля си е от 16-годишна", призна Кичка Бодурова. Разпространяваха снимките, подиграваха се с нея и мен.

Дъщеря й Кристи също разказа как се е стигнало до фотосесиите: "Много ми се подиграваха, докато растях, много ме обиждаха, зящото бах пълничка, измисляха ми имена, прякори. Станах модел на татуировки, за да им покажа, че не съм дебелото момиче, което те тормозеха. Това е специфично занимание, това е хоби за мен, не е нещо, което е било моя амбиция, но ми помогна много за моята самоувереност. Разбира се, имаше и много негативизъм, но и получих подкрепа. Започнаха да ме уважават повече. Смятам догодина да спра да работя като модел, но това тогава беше позитивна стъпка в моя живот."