Авторът на хита "Защото снощи правих кекс" Искрен Тончев от Бургас беше последният участник тази седмица в "Черешката на тортата" и изненада всички, след като не направи кекс, а поднесе здравословна трапеза. Бийтбоксерът, тестописец и певец изнесе цяла лекция какво трябва да се яде и кои храни са полезни.

О, не си мислете, че съм някакв маняк. До това хранене стигнах след много болка и размисли. Аз съм от Бургас, който освен като град на певци и поети е и иизвестен и като град на трире лентички. Ева Найденова не разбра какви са тия лентички и се наложи да й де обяснява, че става дума за надрусани батки.

Точно в такава компания се движех, пиехме, биехме се, докато в един бой не ми счупиха много лошо носа. След орепацията обаче си изгубих гласа. Прекарах половин година в мълчание и имах време да обмисля живота си, да променя приоритетите. Лекарите не ми върнаха гласа, върнах си го сам с правилно хранене и здравословен начин на живот. От малък съм свързан с мизуката, свирил съм на много инструменти, пял съм, затова реших да избера това за своя професия. Станах фен здравословното хранене, пиша тексове, свиря и пея и имам режим, който спазвам. Не пуша, пия умерено, не употребявам наркотици и станах леко скучен, но пък ми харесва да живея така.

Искрен се яви преди време в шоуто "България търси талант" и с помощта на Графа кариерата му тръгна нагоре. А с песента "Кекс" буквално се изстреля на върха на класациите.

Бургазлията едва не спечели плакета тази вечер, ако Джулиана Гани не му беше дала една точка по-малко. А причината - защото обидил...батките. За нея те били хубави момчета и истински мъже.