Третата вечер на "Черешката на тортата" внезапно показа истинската Ева Найденова. Тя не изпускаше чашата от ръката си, виното я направи разговорлива, а рапърът Бобо не можа да вземе думата от нея, въпреки че беше домакин. Тя го прекъсваше на всяка дума и разказваше ту за кариерата си, ту за живота си с Гого, ту за това какво ядяла майка й, ту на общи тема от типа как се подправя боб. Бобо се разсърди и попита - това моята вечер ли е, или на Ева? Айтозлийката му се извини, помоли го да попее, но веднага извиси глес с него.
Внезапно, някак винено разнежена от изобилието на масата и вкусните ястия, Ева започна поредния монолог. И сега зрителите като ни гледат - какво си мислят? Че ние всеки ден живеем така. Не е вярно. Ние веднъж два пъти в годината си позволявами такива ястия. Иначе сме си обикновени хора. Просто им показваме как се готви домашна храна, нали? Толкова хора си лягат гладни, а ние тук се тъпчем, почти се разплака тя.
Никой не й повярва, че едва свързва двата края, тъй като участниците в предаването са доста заможни хора - Джулиана Гани с шест наследствени апартамента и богат съпруг, българската лейди Би и текстописецът Искрен и рапърът, който има доста концерти и участия. По-рано всички признаха, че не готвят, а се хранят само по ресторанти, понеже били заети. А това никак не е евтино.
Горките зрители, подсмръкна Ева и продължи с червеното вино и борбата да бъде център на компанията, измествайки останалите, които могат да й бъдат деца.

Накрая се гушна в Бобо и го загреда коетно, а той всичко й прости.