Предаването "Черешката на тортата" тази седмица отврати злителите с избора на участници и държанието им. Неизвестният коафьор Ивайло Костов едва не наруга гостите си първата вечер, понеже не ги познавал. Самовлюбената готвачка Мариела Нордел се гавреше с всяка поднесена храна и се гавреше с домакините си зад гърба им. Луна пък се обяви за президент и през цялото време се държа неадекватно, като накрая цяла вечер плете терлици за репортерката в "На кафе" Деси Павлова. За да я умилостиви, Дани Петканов бе поканил детски хор да изпълни песента "Луна президент". Певицата се разнежи от жеста и от факта, че й бяха направили специално меню. Заради обилно леещия се акохол, Луна поднесе на совята вечеря само минерална вода, но за сметке на това 19-степенно меню в най-скъпия софийски ресторант, което струваше близо 10 бона. Предварително обаче гостите се уговориха и вместо с лимузината, пристигнаха с линейка и бели лекарски престилки, за да й поставят психиатричната диагноза.

Диагноза трябваше да се постави и на останалите и епизодът свален от ефир, но продуцентите не го направиха. Вместо това всички ругатни, надменност, самочувствие и унижения бяха излъчени.

Нито един от участниците, които мразеха Луна от сърце не се престраши да се откаже и да заяви - няма да участвам в този фарс. Дори стояха на минус 4 градуса, за да си заработят хонорара, а Нордел и наградата.

Предаването би трябвало да възпитава и зрителите да научат нещо от него, а не да се превръща в поредното идиотско шоу, коментираха веднага разочарованите му фенове.