Бургазлийката Соня, която е фен на Джъстин Бийбър и е толкова вамниачена по него, че е подстригала косата си, облича мъжки дрехи и го копира и на външен вид, се спъна тази вечер точно в негова песен. В музикалния двубой между Соня и уличния музикант Александър на сцената нямаше дует, а двама различни изпълнители, които се изгубиха в стремежа да имитират идола на младежите и да го надпеят. Тук нямаше състезание, всеки пееше сам за себе си и не търсеше никакъв контакт с другия, коментираха менторите. Пееш по-неуверено отколкото на кастинга, каза Поли. И си избра Александър. Иван Лечев се опита да похвали Соня, но не чак дотам, че да я открадне и да я вземе в отбора си.

Манията на бургаското момиче по Джъстийн вече я е превърнала в момче. Соня сама призна в свое интервю, че счита себе си за джендър и не се притеснява от това. Нейни приятели разказаха, че е сменила пет училища и в момента е в девети клас самостоятелно обучение в ТОХ-а. Бунтът й започнал по време на пуберитета, каза по време на кастингите тя. От 10 години майка й е в Гърция и на практика момичето живее с баща си, който е полицай и със сестра си. Първо отказала да ходи на училище, а после отрекла всичко женско в себе си, подстригала красивата си дълга коса и тръгнала с момчешки дрехи. Приятелите й са само момичета, не дружи с момчета. Така се чувствам по-добре, призна Соня, но съжали, че наказвайки майка си, е наказала и себе си и сега е доста объркана.

Когато разбра, че пее добре, но няма да я откраднат и шоуто за нея свършна, в очите на тийнейджърката избиха типично женски сълзи.