Бургаският готвач Станимир най-позорно си тръгна от "Хелс Китчън" тази вечер. Младата надежда на шеф Ангелов се препъна с едни обикновени спагети със зехтин и чесън. След като три пъти забрави да сложи сол, след като прибави и масло към зехтина, а шеф Ангелов му крещя в лицето, момчето не издържа.
Станимир първо се зачерви като домат, после се опелтечи окончателно в поръчките и накрая бе изгонен да готви в...спалнята. Унижениието беше прекалено голямо и Стамбо сам си приготви багажа преди да бъде номиниран. "Само да изляза оттук, ще хвана първия влак за Бургас и повече няма да стъпя в подобно състезание", каза момчето, което бе един от най-добрите и обещаващи готвачи и имаше всички шансове да спечели наградата.
Станимир обаче не издържа на крясъците на шеф Ангелов, непрекъснатите хапливи забележки и унижението. И си стегна багажа. Той бе първият играч, който си тръгна почти доброволно. Не понасям хора, които се предават предварително, резна го шефът и му показа вратата.
Мрежата веднага гръмна. Хората коментират ядосано, че номинираната Нина, която тормози всички и се кани да реже главите на конкурентките си остана, а кроткият Станимир си замина. Шеф Ангелов му пожела успех, но бургазлията за пръв път не отговори нищо.