33-годишната Гергана Великова от Бургас преодоля кастингите на тъмно в "Гласът на България" и се класира за следващия тур. Младата жена призна, че пее от малка, а животът й е минал по корабите и кръмите в чужбина. Тя е добре позната на бургазлии от музикалните сцени.

В България нямаше как да се развивам, а в чужбина имах възможност. Нямах време за нищо, освен да градя кариера. Наскоро намерих време за малко чувства и резултатът от тях е 9-месечният ми син. Сега съм самотна майка и трябва да съм повече с детето си, затова се явявам в "Гласът на България". Възможно е кариерата ми да се преобърне и да не пътувам толкова често в чужбина. Мама ми помага много и гледа детето, когато съм заета да пея по различните сцени. Това е единственият начин да осигуря бъдещето на бебето си. Не разчитам на богат мъж, разчитм на гласа си, призна Гери.

В отбора си я искаха Графа и Иван Лечев, но неочаквано тя избра Камерия. Докато публиката ръкопляскаше, бебето заспа в бекстейджа. Когато му пея, винаги се успокоява и заспива, призна бургазлийката.