Бургаският пожарникар Станислав, заедно с градския си Николай сготвиха най-красивата и вкусна порция заешко и се класираха първи на тазвечершната битка в предаването "Мастер шеф" по бТВ. Станислав, който е любител в кухнята, прояви голямо въображение и показа чиния, каквато може да се види само в ресторант с пет звезди. Заешкото бутче беше забулено с хрупкав бекон, а сосовете се преливаха в цвета на морето и вкуса на амброзия.
Борецът с огъня получи право заедно с Николай да спасят по четири души. Местният патриотизъм си каза думата и той качи на балконабургазлиите Махмуд, Кристина и адаша си Станислав, като помогна и на варненци да не отидат на елиминации.
"Ей, гларуси, чайки" - подвикваха недоволно останалите участници, които не живеят край морето. Правите го на регионален принцип.

Това е, защото морските чеда сме много талантливи, обясни през смях пожарникарят и също се оттегли на балкона.
Масираното бургаско участие в "Мастер шеф" е изненада. Никой от готвачите не е професионалист, а всички са любители. Въпреки това показват такива умения, че истинските професионалисти от конкурентното кулинарно шоу "Хелс Китчънс", което върви по Нова тв, изглеждат просто като аматьори