Нова още по-шантава вечер в "Черешката на тортата" изправи злителите на нокти. Плеймейтката Нора Недкова се появи при гостите си полугола, пияна и закъсня с близо час. Тя ги покани в скъп ресторант, където я чакаха поне на топло, а останалите изпокапаха от глед, докато я чакат. Това не е учтиво, изригна Люси Иларионов, канят те на гости, а домакинът го няма. Домакинята все пак се появи накрая с рокля, която една прикриваше бюста й и питка в ръка. Тя нагло излъга, че е приготвила вечерята за 30 минути, а всъщност изпържи шест скариди и един банан. Останалото го направиха невидими за камерата готвачи. Гладни сме, изхленчиха гостите, но Нора ги сряза, че първо ще изпие една чаша вино да си отъхне и тогава ще им сервира. Никой не разбра кога е омесила питката, нито как е сготвила октопода.
Това е моята вечеря, ще правя каквото си искам, предупреди тя и започна да се налива с вино. Всъщност тя не спря да пие от обяд, откакто разряза първото парченце лук.

Закъсня, защото е трябвало да я гримират, виждал съм я без грим, не ви я препоръчвам, заяде се отново Валенин Кулагин. И за демонстреция си нанесе тъмнолилаво червило. Той каза, че не обича октопод и Нора измъкна чинията от ръцете му с думите :Ако щеш, яж", оставяйки го на празна маса. За отмъщение той й даде една точка.
Този път не бяха поканени голи танцьори, за да изпъкне домакинята, но пък се появи врачка да гадае бъдещето на гостите.
Аз съм красива, умна, добра, пера, готвя, чистя, хвалеше се домакинята и почти не даде думата на останалите.
Междувеменно стана ясно, че е сама, няма гадже, понеже е много претенцозна, а в София я издържа баща й, който е бивш шеф на "Златни пясъци". Преди години той беше пребит от неизвестни лица и дълго време се възстановява. Оттогава той, двете му дъщери и синът му ходят с охрана, а титлата на Нора купил лично, мълвят светските клюкари.