Гримьорът на звездите Валентин Кулагин задмина себе си тази вечер в предаването "Черешката на тортата". Първо тръгна на пазар по пижама и халат и розови пухени пантофки. С личен шофьор, който е и телохранител и показа и личната си домашна помощница. Шофьорът пък го върна до колата с пазарска количка, за да не се изморява.
Цял ден се мъчи да нареже зеленчуци за салата, след което влезе в спалнята да се гримира и облича.
Той държа гостите си над час вън в лимузината, за да се приготви като принц, но накрая те нахлуха в дома му. Вечерята започна с кавга, Кулагин изписка - защо влизате, като не съм ви поканил, а те го заплашиха, че ще си тръгнат. След като стигнаха до консенсус все пак да вечерят, край масата внезапно цъфна полугол мъж, обвит с гирлянди от лампчки и плик с дупка на главата. Трябвало според замисъла на коафьора да играе ролята на лампа. Гостите онемяха от възмущение, младежът се притесни и каза, че не знаел, че ще свети, а Кулагин нагло завяви - за каквото им плащам, това ще правят.
През цялото време намекваше коя храна колко струва, какъв сервиз си е купил, колко са прости българите и как той е единствената ВИП персона.
След цялото фукане и изкусвено звездеене, стилистът получи рекордно нисък брой точки 14, а плеймейтката Нора и режисьорът Люси Иларионов му дадоха оценки единица.