Грозно! Плеймейтката Нора Недкова и Виктор Кулагин се сбиха в "Черешката на тортата"

img

Плейметката Нора Недкова и коафьорът Виктор Кулагин се държаха като пълни лигльовци  снощи в"Черешката на тортата" по Нова телевизия.

Нора се напи още в лимузината с шампанско, а Кулагин побърза да я настигне. Двамата мрънкаха през цялото време, че им е студено, че вечерята се бави, че имало майонеза в салатата, че бобът не бил аристократично ядене, че танцьорът ги хранел с евтини  продукти - царевица и царевично брашно, а те били випове и не можели да ядат храната на простосмъртните.

Какви са тези глупости, нацупи се световно неизвестната силиконка, която съзря начин да блесне пред камерите и да я запомнят. Аз съм дама, как той ще ме накара да чакам, изръмжа тя по адрес на Алфредо Торес, който искаше храната да е прясна и направи стека докато те ядат предястието. Каква е тази салата, измърмори Нора по адрес на кубинската кухня. Някой питал ли ме е или не, дали ям макарони с ананас? Сега ще стана и ще си тръгна!

Кулагин пък  оприличи предястието на  миш-маш, макар че в него имаше царевично брашно, царевица, пържени зеленчуци и бекон и през цялото време се гавреше с Алфредо, че поднася буламачи.

Танцьорът цял ден се стара да подготви типична кубинска храна и отнесе толкова подигравки, че се изпоти от притеснение.  Жадуващите за слава обаче не спряха да му се подиграват. Те ръсеха глупост след глупост, а после започнаха да се замерят с храната. Парче от десерта попадна в косата на Нора и тя се хвърли да бие коафьора в ефир. В бъркотията счупиха чаша и се захилиха, че Алфредо е домакин и трябва  да почисти. И двамата се оплакваха, че им е студено, но и двамата не се наметнаха, за да не развалят впечатлението от разголените си тоалети.

Останалите гости се чудеха къде да се дянат от срам. Люси Иларионов, който ще готви тази вечер, се закани, че няма да поднесе и грам алкохол на масата, за да не допусне подобен резил.

Кулагин и Нора тотално игнорираха останалите и продължиха с боя, дърпането на коси и мятането на части от недоизядени стекове един по друг. Знаеш ли колко ми струва роклята бе, пищеше силиконката, а домакинът се чудеше как да ги озапти.

Ние се чудим пък защо Нова телевизия излъчи този епизод и не трябваше ли да смени участниците още след първата скандална вечер?

Сега цяла седмица феновете на "Черешката" ще трябва да гледат изцепки, боеве, пиянско фъфлене, обиди, трошене на чаши и пълно лигавене.

Доколкото помним, това е кулинарно предаване, а не риалити шоу. Нито издание за алкохолици и джендъри.

А го гледат и деца...

Но телевизиите пък си гледат рейтинга.

Коя ще изтърве бой между пияни псевдовипове и изцепки с каруцарски език?

А зрителите?

Те ще гледат!

Защото ги превърнаха в сеирджии!

8 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

8 Коментара

 •  
  Хачо
  2018-09-12 12:12:51

  Не съм гледал този епизод ,а и да си призная и това предаване, само съм поглеждал при прехвърляне на програмите,защото съм смятал, че е кулинарно по своята същност.Сега покрай ВипБрадър,ми стана интересен акцента върху образа на Нора и понеже съм я виждаол като по малка и познавам родителите ѝ, които са много свестни и ерудирани хора .Нора ме изненадва,но си личи ,че не е лош човек.Лошото при нея е ,че има силна амбиция за популярност ,на която изцяло е подвластна и не подбира средствата за да я постигне.Повече ме дразни Кулагин,който си личи ,че е ерудиран човек,/трудно ми е да го определя като мъж а жена определено не е/,но е лукав и провокативен тип.Той е усетил податливоста към провокация на Нора и използва възможноста да се популяризира на неин гръб.Да,знам,че много хора ще кажат коя е тя, но могат ли да отрекат,че вече не знаят коя е тя?.Все пак това момиче е Мис, не е фризьорка или маникюристка, това момиче го канят в рейтингови предавания и пишат постоянно за него.Дали за хубаво или лошо рекламират го в крайна сметка. Да от снощи и Кулагин е разпознаваем,но кой щеше да го знае ,ако Нора не беше му обърсала два шамара,че да го покани в БигБрадър? На по долу поствалите се,ще препоръчам да се прехвърлят на предавания като "Вкусно" или "Кухнята на Звездев",на родинтелите да не позволяват на децата си да гледат предавания с участието на Нора Недкова, а на Нова телевизия ,да качат в ютуб видео с пердаха на Нора към Кулагин и хората да гледат какво трябва да се прави с все по вече взимащите връх в обществото личности с "неясна" ориентация . Както казва Дилов-син, дори когато не излезе нищо от един човек той пак може да е полезен на обществото,като му служи за лош пример.Е как ще преценим ако не ги виждаме?

 •  
  ИСТИНАТА
  2018-02-17 18:34:34

  Вальо учеше във ФСГ-Хасково /бившият Икономически техникум/ в клас само с момичета. Беше с твърде слабо телосложение, агресивен, кичозен, недолюбван. Веднъж, когато беше в 12 кл. той нападна момиче от 11 кл. Хвърляше евтин сок /от 0,10 лв./ върху момичето, обиждаше го и се сбиха в закусвалнята на училището. Това същество въобще не е ВИП освен ако връзките на майка му с мутренския свят не се считат за "ВИП". Попитайте майка му за Вальо Подмола.

 •  
  Лидия
  2018-02-15 20:35:01

  Каква е тази простотия , каква е тази, не тъпа, а бротално проста плеймейт звезда. Предаването тотално губи зрителите си с подобни ,,звезди''. Моля Ви, не канете повече подобни ,,лекета''!!!!

 •  
  анонимен
  2018-02-15 14:08:39

  Опорочиха и омерзиха предаването...Повече простотия от тази не би могло да се види.....

 •  
  ПОЛ- ЖЕНА
  2018-02-14 13:51:12

  НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ- ПИЯНИ , ЛИГАВИ, ГЛУПАВИ СОФИЙСКИ ИЗЦЕПКИ В ТОВА ХУБАВО ПРЕДАВАНЕ. АЛФРЕДО ТОРЕС Е МНОГО ПО- ИНТЕРЕСЕН, ВЪЗПИТАН И ТОЛЕРАНТЕН. А ОСВЕН , ЧЕ МОЖЕ ДА ГОТВИ, МОЖЕ И ДА ТАНЦУВА- НАГОРИ, НАДОЛУ И НАВСЯКЪДЕ.

 •  
  Атанас Атанасов
  2018-02-14 12:31:52

  Птуститутка..очевидец съм.

 •  
  Ннн
  2018-02-14 08:21:05

  Вие какво очаквате от педераси и курви?

 •  
  Пако
  2018-02-14 07:28:16

  Ха ха за плейпатката ли говорите много тъпа и ограничена овца,изключително тъпа Овца немига да я гледам тази кррава с тези кравешки джуки.

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас