Грозно! Плеймейтката Нора Недкова и Виктор Кулагин се сбиха в "Черешката на тортата"

img

Плейметката Нора Недкова и коафьорът Виктор Кулагин се държаха като пълни лигльовци  снощи в"Черешката на тортата" по Нова телевизия.

Нора се напи още в лимузината с шампанско, а Кулагин побърза да я настигне. Двамата мрънкаха през цялото време, че им е студено, че вечерята се бави, че имало майонеза в салатата, че бобът не бил аристократично ядене, че танцьорът ги хранел с евтини  продукти - царевица и царевично брашно, а те били випове и не можели да ядат храната на простосмъртните.

Какви са тези глупости, нацупи се световно неизвестната силиконка, която съзря начин да блесне пред камерите и да я запомнят. Аз съм дама, как той ще ме накара да чакам, изръмжа тя по адрес на Алфредо Торес, който искаше храната да е прясна и направи стека докато те ядат предястието. Каква е тази салата, измърмори Нора по адрес на кубинската кухня. Някой питал ли ме е или не, дали ям макарони с ананас? Сега ще стана и ще си тръгна!

Кулагин пък  оприличи предястието на  миш-маш, макар че в него имаше царевично брашно, царевица, пържени зеленчуци и бекон и през цялото време се гавреше с Алфредо, че поднася буламачи.

Танцьорът цял ден се стара да подготви типична кубинска храна и отнесе толкова подигравки, че се изпоти от притеснение.  Жадуващите за слава обаче не спряха да му се подиграват. Те ръсеха глупост след глупост, а после започнаха да се замерят с храната. Парче от десерта попадна в косата на Нора и тя се хвърли да бие коафьора в ефир. В бъркотията счупиха чаша и се захилиха, че Алфредо е домакин и трябва  да почисти. И двамата се оплакваха, че им е студено, но и двамата не се наметнаха, за да не развалят впечатлението от разголените си тоалети.

Останалите гости се чудеха къде да се дянат от срам. Люси Иларионов, който ще готви тази вечер, се закани, че няма да поднесе и грам алкохол на масата, за да не допусне подобен резил.

Кулагин и Нора тотално игнорираха останалите и продължиха с боя, дърпането на коси и мятането на части от недоизядени стекове един по друг. Знаеш ли колко ми струва роклята бе, пищеше силиконката, а домакинът се чудеше как да ги озапти.

Ние се чудим пък защо Нова телевизия излъчи този епизод и не трябваше ли да смени участниците още след първата скандална вечер?

Сега цяла седмица феновете на "Черешката" ще трябва да гледат изцепки, боеве, пиянско фъфлене, обиди, трошене на чаши и пълно лигавене.

Доколкото помним, това е кулинарно предаване, а не риалити шоу. Нито издание за алкохолици и джендъри.

А го гледат и деца...

Но телевизиите пък си гледат рейтинга.

Коя ще изтърве бой между пияни псевдовипове и изцепки с каруцарски език?

А зрителите?

Те ще гледат!

Защото ги превърнаха в сеирджии!

7 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

7 Коментара

 •  
  ИСТИНАТА
  2018-02-17 18:34:34

  Вальо учеше във ФСГ-Хасково /бившият Икономически техникум/ в клас само с момичета. Беше с твърде слабо телосложение, агресивен, кичозен, недолюбван. Веднъж, когато беше в 12 кл. той нападна момиче от 11 кл. Хвърляше евтин сок /от 0,10 лв./ върху момичето, обиждаше го и се сбиха в закусвалнята на училището. Това същество въобще не е ВИП освен ако връзките на майка му с мутренския свят не се считат за "ВИП". Попитайте майка му за Вальо Подмола.

 •  
  Лидия
  2018-02-15 20:35:01

  Каква е тази простотия , каква е тази, не тъпа, а бротално проста плеймейт звезда. Предаването тотално губи зрителите си с подобни ,,звезди''. Моля Ви, не канете повече подобни ,,лекета''!!!!

 •  
  анонимен
  2018-02-15 14:08:39

  Опорочиха и омерзиха предаването...Повече простотия от тази не би могло да се види.....

 •  
  ПОЛ- ЖЕНА
  2018-02-14 13:51:12

  НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ- ПИЯНИ , ЛИГАВИ, ГЛУПАВИ СОФИЙСКИ ИЗЦЕПКИ В ТОВА ХУБАВО ПРЕДАВАНЕ. АЛФРЕДО ТОРЕС Е МНОГО ПО- ИНТЕРЕСЕН, ВЪЗПИТАН И ТОЛЕРАНТЕН. А ОСВЕН , ЧЕ МОЖЕ ДА ГОТВИ, МОЖЕ И ДА ТАНЦУВА- НАГОРИ, НАДОЛУ И НАВСЯКЪДЕ.

 •  
  Атанас Атанасов
  2018-02-14 12:31:52

  Птуститутка..очевидец съм.

 •  
  Ннн
  2018-02-14 08:21:05

  Вие какво очаквате от педераси и курви?

 •  
  Пако
  2018-02-14 07:28:16

  Ха ха за плейпатката ли говорите много тъпа и ограничена овца,изключително тъпа Овца немига да я гледам тази кррава с тези кравешки джуки.

Най-новото

Актуални теми

Полицията натръшка двама топ автокрадци в ж.к. „Изгрев”

Мъж заплашва да скочи от втория етаж на УМБАЛ Бургас, полиция отцепи района

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос