Джино изненадващо спечели за втори път "Биг Брадър". Той вече се окичи с титлата преди две години, когато показа един друг начин на държание, различен от балканския синдром.

Сега през цялото време той отново избягваше скандалите и беше кротък и състрадателен, докато Динко не го предизвика с огромната лъжа, че е малтретирал съпругата си и й е откраднал 100 хиляди долара. Джино престана да бъде джентълмен и съвсем по мъжки скочи в своя защита. И в защита на бившата си съпруга. Машинациите на Динко преобърнаха играта и направиха Джино от безсловестен статист - победител.

Българите трудно прощават лъжата и бързо забравят кумирите си. Днес излязоха десетки доказателства, че Джино не е завличал никого с една стотинка. Така абсолютният фаворит Константин остана на второ място въпреки позитивния му характер, умелото избягване на скандалите, вечната усмивка и умението да забавлява всички.

Един екшън, сътворен от един ямболски мачо, подари победата на друг неборбен, кокетен и метросексуален мъж, с когото си приличат единствено по това, че не са прочели нито една книга. А малкото наглед камъче преобърна колата и тутакси бяха забравени интелигентния Фънки, устатата Людмила и най-вече объркалия се от много роли Динко.

От финалистите тази вечер на шесто място завърши Людмила Захажаева, на пето Светлана Василева. Неочаквано за всички четвърти остана Фънки. В битката между рока и чалгата той нямаше никакъв шанс сред зрителската аудитория.
Динко от Ямбол остана трети и се заинати. Не искаше да излезе от Къщата, докато не му пуснат народната песен: "Петко льо, капитане", но тъй като не му я пуснаха, се наложи Коцето да му я изпее.

62 срещу 38 процента бяха гласовете в полза на Джино. Коцето достойно го поздрави, но останалите съквартиранти не му стиснаха даже ръка. Балкански синдром отново, или посто Джино има чар и много приятели, които се активизираха и гласуваха за него?

Биг Брадър е непредвидим и тази вечер отново доказа това.