Луна беше изгонена изненадващо тази вечер от Биг Брадър. Причината беше проявена от нея агресия и физическо съприкосновение с Динко и Захажаева. Първо Динко започна да я дразни дебелашки и тя го блъсна. В отговор той й дръпна очилата и ги счупи. Захажаева се развика да насърчава боя и полудялата от гняв певица се нахвърли върху нея, дърпайки я за косата. Светлана се опита да ги разтърве, но също отнесе дърпането на няколко кичура. Мъжете се кикотеха и гледаха сеир отстрани и само Константин се опита да укроти разбеснелите се жени. Динко бе наказан да плати в десетократен размер очилата на Луна, а самата тя бе отстранена от проекта.
В интерес на истината, фолкаджийката непрекъснато бе предизвиквана и тормозена от другите. Те вървяха подире й, крадяха вещите й, гавреха се открито с нея, а Захажаева даже й оскуба изкуствената опашка.
За първи път Брадърът тази година стигна абсолютното дъно. Всяка втора дума там беше псувня, всяка трета удар под кръста. А героите са гротескна извадка от българската най-грозна действителност.