Динко става все по-жалък в изявите си в Биг Брадър, само и само да се хареса на жените вътре и на зрителите вън. За да блесне, той измисли как да влезе в камерите, като се изкатери на покрива на Къщата в снега и да се спусне през комина. Поради липсата на комин, се върна по същия път и едва не се преби, но Фънки успя да го хване. Заради постъпката му Биг Брадър наказа съквартирантите с отнемане на 20 процента от бюджета им, а Захажаева подхвана отново ямболлията. Ти не си герой. Ти си фалшим герой. Непрекъснато нарушаваш правилата. И тук, и вън, само и само някой да те забележи. Ти си точно Бай Ганьо, за теб не важи нищо, само простащината ти и собственото ти аз. Ти си глупав и прост селянин и не го осъзнаваш. Хитър и пресметлив, без собствено мнение, въртиш се накъдето духа вятърът и където има облаги.

Млъкни ма, сбръчкано чукало, развика се ямболлията. Грозна си като смъртта. На карбит миришеш. Аз имам цяло ранчо с диви прасета и други животни. Знаеш ли какви хора идват при мен на лов? Знаеш ли колко фирми имам, колко пари, къде съм ходил, къде съм си пил питието, скоро милиард ще направя в банковата си сметка - удари се в гърдите той.

Прост си и си тъп. Парите няма да те направят човек, размаза го Захажаева. Грозен си и душата ти е грозна. Не се прави на герой, защото такива герои никой не ги иска и на никого не трябват.

Дърто чукало, повтори Динко, който няма други аргументи да се пребори с другите, освен да ги обижда.