Рапърът Тото спечели ВИП Брадър 2017. Битката беше предрешена отдавна, а залата беше пълна с фенове на солиста на "Скандал". Те през цялото време скандираха името му и от време на време освиркаха останалите финалисти.
В началото всички изпълниха по една песен с известни изпълнители, а Тото пя в дует с Галин. Нe се наложи и не пя чалга, а накара Галин да пее рап.
На пето място в шоуто завърши Джулиана Гани. Четвърта по гласове беше Александра Богданска, станала вътре Петканова.
Бронзовият медал получи Мегз, която проля много сълзи и от мъка и от радост. Тя си пожела догодина да бъде булка и да роди дете.
В Къщата останаха само Маргарита Хранова и Тото. И двамата приеха това достойно. Те не трепереха кой ще бъде пръв и се разбраха, че се чувстват като майка и син вътре.
Предварителни проучвания заподозряха нечестна игра, защото агитката на Тото е призовавала за гласове във Фейсбук и непрекъснато е призовавала младите да гласуват за него. Освен това най-много смс-и са дошли от непълнолетни зрители, които не са таргет на предаването.
И двамата финалисти бяха достойни да спечелят. Единият символизираше миналото и красотата на вечното изкуство, достойнството и силата да останеш прима дори на 65, а другият бъдещето и силата на младостта. Част от България избра младостта.