Политически новини може и да няма, тъй като родните управляващи още са във ваканционно настроение, но пък българите не са оставени съвсем на сухо.

Във всеки сайт четем водещи заглавия по фундаменталния и вълнуващ цял народ въпрос кой ще влезе тази година във ВИП Брадър и срещу колко.

С изумление и омерзение прочетохме, че хонорарът на Николета Лозанова бил половин милион лева! И то за две седмици престой в прословутата къща. Ще присъства закратко не за друго, ами да не се излага много и да не я забравят гаджетата отвън. А като става дума за гаджета, то спряганият в момента за нейна половинка Ники Михайлов също щял да влезе, за да покажат на хората колко се обичат. Явно и двамата нямат нищо против излагациите, стига да получат достатъчно пари за тях.

А дали зрителите искат да гледат силикона на Николета? На кого му пука! Воайори дал Господ. И глупаци, цъкащи смс-и. Плеймейтката е толкова мразена, че дори безработни женички ще жертват по някой лев да я изгонят, за да не развращава мъжете им. А мъжете пък са готови дори да зарежат квалификациите за Световното по футбол, за да я гледат.

Тя пък пусна слух, че можела да се откаже, понеже имала по-добри предложения. Какви? Да замества английската кралица ли?

Сашка Васева, понеже не е със силикон, а всичките й прелести са естествени и малко поувиснали, ще вземе само сто бона. Мъка! Всенародна мъка!



Мариана Попова, която веднъж вече се омъжи в Брадъра, сега се е засилила да го направи втори път, но с друг мъж. На дневен ред е актьорът Веселин Плачков и двамата дружно ще заработват в шоуто. Общо 240 хилядарки. Направо за чисто ново обзаведено жилище, за да си гукат после в него. Ако не се избият преди това. А вече се говори, че се отказали, защото им прдложили по-малко пари.

Срещу солидни суми са се продали силиконки, певици, поетеси, та дори и Лудия репортер, който ще продължава да плюе бившата си и да се прави на мъжка Геновева. А Мария ще ридае за бившия си. Мегз пък искала да й носят храна отвън от известен ресторант. Тя също ще реве за сина на Доган, който я заряза, но ще страда тихо и мълчаливо. Любов и сополи ще се леят от всички посоки и фенките вече са приготвили кърпички, за да бършат сълзи от умиление. И да гласуват, гласуват…

Действието ще се развива в още по-голям суперлукс от всички години досега. От предаването с гордост пуснаха снимки от новообзаведената къща, където само тоалетните не са позлатени и не са им сложени възглавнички.



Толкова ли струват родните псевдозвезди? Да, излагацията има цена, но чак пък толкова…

И кой всъщност е звезда? Николета с голотите си? Лудият репортер с рогата си? Катя Близнакова с „Лиляно, моме“? Мариана с единствената си песен? Мара Отварачката, която се кълчи пред пияни фенове и пъха пачки в деколтето си? Сашка Васева с нейния „Георги“ и „Левовете в марки“? Мегз с китайската си колекция? Джулиана Гани, която не сме виждали облечена? И останалите знайни и незнайни фукльовци, които ще предават интелектуален образ на риалитито?

Алчни, безпардонни псевдовипове отново пълзят към славата и парите. А парите ще са сигурно пак баз данък, защото миналата година бяха оформени като дарения. Зрелището е осигурено.

Хлябът…и той по телевизора.

Кой гледа всичко това?

Бъдете сигурни – поне една трета от опростачения, изгубил всякакви ценности народ!

А кой му смени ценностите?

Това е друга тема!