Галената двойка на Нова телевизия Жени и Тачо, или я е окъсала за пари, или телевизията е окъсала за свежи VIP-участници в риалити форматите си, които вече писнаха на всички.

Няма друго обяснение факта, че тези дни семейството шества на екран в две различни предавания, при това поотделно, за да не се напият и да се хванат за гушите. Тачо участва в „Черешката на тортата“ в компанията на ВИП-сътрапезници, които са познати на публиката със своите дарби и таланти. И на техния фон младежът стоеше като кръпка, защото е известен единствено с това, че е мъж на жена си.

В интерес на истината в „Черешката…“ Стефан Манов се раздаде до край: Младежът готви сам, вложи всичко от себе си, подкрепи се с една единствена биричка докато въртеше сложните ястия в кухнята и показа, че владее кулинарното изкуство. И то до степен да шашне останалите гости и да спечели формата.

Стана също така ясно обаче, че той продължава да се шматка безработен и да живее на гърба на жена си и родителите си… защото все още не бил намерил достойно поприще, на което да се труди.

В същото време Жени се замъкна чак в Бойчиновци да рине пред камерата кравешка тор, да дои добичетата и да се прави на „Мис Пепеляшка“. Там мете, ми, мля ерма за добитъка, точи баница… даже пя в местното читалище, че и хоро игра!

Нямаме нищо против скандалното семейство, но не можем да не попитаме: Няма ли в тази държава и други персони за показване? Започва ВИП Брадър – двамата се бият и надпиват в Къщата. Свършва ВИП Брадър, Калканджиева се превръща в платен коментатор на следващите сезони на риалитито. Коментира се някоя социална тема – Жени пак е поканена да даде свежото си и „умно“ мнение. Както го е подкарала Нова тв. въобще няма да се учудим ако утре поканят двойката да чете централната емисия новини.

За пари ли са я окъсали Жени и Тачо, или Нова телевизия се е обградила с подбрана група гладни випове на повикване, за да запълва с тях дупките във всяко свое предаване? Така хем групечката сита, хем продуцентите – щастливи, че не им се налага непрекъснато да търсят маймуни за показване!