Естрадната звезда Георги Христов е на път да срути имиджа, който е градил с години. Изпълнителят на „Черно и бяло” нямал никакви музикални ангажименти напоследък и все по-често посягал към чашката, разкриват със съжаление негови колеги, пише "Уикенд". Певецът изпаднал в черна дупка и не излизал от къщата си във Волуяк и от сутрин до вечер се наливал с метакса. Дори, когато нямал компания, Жоро сам си сипвал. Певецът злобеел, че другите изпълнители били затрупани с концерти и участия, а него никой не го канел дори по заведенията. Единствено покрай новогодишните празници живнал малко с малки концерти в Русе, Разград и Варна. Той обаче пеел за почти два пъти по-малко пари от останалите колоси в жанра - Васил Найденов и Веселин Маринов.

Въпреки че прекалявал с огнената вода, Жоро продължавал да се грижи за безупречния си външен вид. Всеки ден певецът се потял над уредите в домашния фитнес салон, а през ден влизал за 30 минути в сауната си.

Първи за алкохолните проблеми на музиканта разкри преди година дует „Ритон”. Катя и Здравко разказаха по време на участието си в Къщата на „ВИП брадър”, че от години са скарани с Жоро. Всичко започнало преди 15 години, когато певецът се напил в дома им в Банкя. Освен че не уважил факта, че ритонците ги чакал дълъг път за САЩ на следващия ден, той останал да пие до малките часове. В разгара на запоя Жоро напсувал жестоко Катя и от този момент звездният дует изхвърлил Христов от списъка с приятелите си. Музикантите разкриха, че Жоро имал много тежко пиянство и е засягал многократно и други приятели, сред които е и Кичка Бодурова. Тя обаче великодушно му простила, тъй като приела оправданието му с алкохола. Нещо, което според ритонците, не било никаква уважителна причина. „Той е голям певец, но много малък човек”, с огорчение констатира Катя.

След скандала Георги Христов се закани да ги съди. В крайна сметка обаче се отказа да има претенции към колегите си. „Кого ще съди? Цялата гилдия знае за какво става въпрос, могат да се докарат десетки свидетели на пиянството му”, коментират в гилдията.