Русата Златка направи нещо невероятно!

Призна си, че е компаньонка! И го направи по много елегантен начин. В реклама.

Отскоро едрогърдата плеймейтка рекламира компанията за бързи кредити „Кредисимо”. В заснетия клип тя палаво се чуди как да си купи нова рокля. Пита се дали да звънне на някой чичко с пари? И смигва в смисъл – „правя го често“. Обаче след известен размисъл се блъсва по умното чело и заявява, че ще вземе заем от „Кредисимо“, защото чичкото докато се натутка, току виж харесаната рокля я купи някоя друга.

„Та Златка играе себе си! Затова толкова й се отдава и рекламата й има такъв грандиозен успех“, шушукат зложелатели. А други подмятат: „Ейййййййййй, Злати най-после си призна как се снабдява с пари и как живее от години“.

От фирмата за бързи кредити наблегнаха в рекламната си кампания на истински светски истории и следващото им рекламно лице ще е Александра Богданска, станала известна с това, че сложи рога на гаджето си – Лудия репортер. И то налапвайки пръста на новия си любовник. Което двамата увековечиха със селфи снимка.


„Това е златен пръст“, хвали се пред зрителите Богданска и старателно го облизва. „Каквото пожелая – това получавам с него“, добавя нескромно тя, след което го насочва право към офиса на „Кредисимо“.

Покрай общата си работа за кредитната компания, двете фатални светски дами се сближили и станали приятелки.

Извън снимачната площадка Александра и Златка започнали често-често да се срещат на кафенце, за да обменят опит как да завъртат главите на мъжете, а също така и си разказвали пикантни истории. Дружбата им подразнила доста хора от светските среди, но на Златка и Александра не им пука. Те искат да бъдат скандални и да печелят здраво от това. Засега им се отдава!