Месец януари е доста студен, както в България, така и в Айова. Служителите от компания в малкото градче Уотърлу обаче ще успеят да избягат от студа и да почиват на доста по-топло място, благодарение на работодателя си. Това се отнася за 800 служители в града, които получават безплатно пътуване с круиз до Карибите в началото на януари 2017 г., става ясно от информация на Фейсбук страницата на компанията, цитирана от CNN.

“Заминаваме на 8 януари", обяви президентът на компанията Гари Бертч пред местно издание. "На наше разположение ще са четири самолета, които ще ни отведат директно до Маями, където ще отседнем в петзвезден хотел“, казва още той, цитира profit.bg. След това в понеделник (9 януари) автобуси ще ни извозят до кораба, допълва той, като пояснява, че пътуването е награда за всички в компанията, тъй като те са помогнали за постигането на поставените цели през годината.

Бертч предлага пътуването на служителите си още преди година. „По този начин се опитахме да мотивираме още малко хората, работещи в компанията ни, за постигането на различни цели – както за привличането на нови клиенти, така и финансови цели", завършва президентът на компанията. Bertch Cabinets произвежда мебели и аксесоари за дома. Компанията няма да работи в периода 9 – 13 януари 2017 г., тъй като затваря производствените си фабрики, както и централата си в Уотърлу./
24chasa.bg