Бившата плеймейтка Златка Димитрова си гледа бебето буквално на аванта, твърдят нейни приятелки. Брюнетката от Бургас се е уредила за рекламно лице на няколко фирми за бебешки стоки, в резултат на което не само че прибрала добри пари, но и взима като подаръци всичко, което й трябва за отглеждането на двумесечния й син Миро.

Говори се, че като се започне от бебешкото легло, мине се през количката, столчето за кола, шишенцата, играчките и завивките на момченцето и се стигне до неговите пеленки за еднократна употреба, всичко е получено безплатно. Ключът от бараката се крие в договор, който мама Златка сключила с една пловдивска фирма за бебешки стоки. Уговорката била тя да прави реклама, те да й дават всичко на аванта. По този начин бившата плеймейтка пести огромни суми, които обикновените майки пръскат за „консумативи” около бебетата си.

Тя давала пари единствено за адаптираното мляко на детето, защото искала да го храни с определена вносна марка, за която й казали, че била добра, но точно тя не й предложила рекламен договор. Затова и се налага да си я купува.

Златка се опитла да кърми една седмица, но заради диетите, които е спазвала и по време на бременността и хукването на фитнес веднага след раждането, за да влезе във форма, бързо й секнала кърмата. Освен това кърменето й пречело на светските и благотворителните изяви, затова й било по-удобно ои недостатъчната й настоятелност, кърмата не стига и се налага да дохранва момченцето, пише "Уикенд".