Тв водещият Юксел Кадриев и светският пиар и продуцент Евгени Минчев, които имат общо имотно минало, ще си делят апартамента на бившата си колежка Венета Райкова. Новинарят на bTV вече осъди устата блондинка за 30 000 лева, а искът на лорда е за цели 50 бона, пише "Телеграф".Това прави предстоящата Коледа най-тъжната в живота на водещата на "Горещо", защото е напълно възможно да остане на улицата още в първите дни на новата 2017 година.

Съдебната сага между Минчев и Райкова ще се проточи и през следващата година, след като на поредното заседание в сряда, делото отново не бе доведено до край, а отложено. Войната между Евгени и Венета гръмна в края на 2014 година, когато тя реши да изкара някой лев от звездния пиар и заведе граждански иск от 50 000 лева, обидена от сравненията му, че мирише на прокиснало мляко. Лордът обаче не пада лесно по гръб и заведе контрадело за клевета, след като разбрал, че мадам горещо настройвала срещу него да говорят Антония Петрова и Ваня Червенкова, а на Радо Прашкатра дала 20 лева, за да каже пред камерата й, че е спал с Минчев.

Първото заседание беше на 4 април тази година, но след като тя не се яви, то бе отложено за декември. На последното заседание звездата от Попово отново не уважи съдебния състав и така процесът "Евгени Минчев срещу Венета Райкова" остава за 8 март, тъй като на 2 февруари бившият ватман е зает, разкри адвокатът му Стоян Стойков.