Повечето родни певци захлебват здраво край празниците като основната част се изнасят по родното Черноморие. Глория ще гушне 10 бона навръх Нова година.

С хилядарка по-малко ще вземе Десислава, която ще пее на 30 декември, а първия ден от новата година ще озвучи Орлин Павлов. Виктор Калев и Тони Димитрова ще пеят в баровски хотел край Варна, а работата им в новогодишната нощ ще им донесе по три бона. Всички те обаче имат и други участия в района, така че ще си тръгнат с по около 5 000 лева. За морето се стяга и Ненчо Балабанов. Той ще е водещ на парти в луксозен хотел. Там участие ще има щерката на Глория Симона Загорова.

Йоана Драгнева, Поли Генова и Графа ще пеят на площада в София. Близо 2500 лв. ще прибере Софи Маринова, която има участие във Велинград. Глория ще пее в хотела на Галин и Галена в Арбанаси и по непотвърдена информация ще прибере 10 бона хонорар. Водещ ще е актьорът Иво Танев. Лили Иванова ще си остане вкъщи, но на 22 декември ще пее пред избрана публика в София, а хонорарът й ще е 25 хиляди лева, пише „Галерия“