С песента “Магическият свят на любовта” младата бургазлийка Нина Вангелова прави своя пленителен дебют на музикалната сцена. Клипът е заснет от Красимир Марчев, който е и автор на музиката, а текстът е на самата Нина.

„Една вечер Краси ми се обади и ми каза да отида при него в студиото му. Отивам, а той ме посрещна с думите „Хайде да записваме песен“ и започнахме. Той вече беше направил инструментала, а текста го компилирахме от няколко мои стиха, защото аз пиша. Страницата, където публикувам стиховете си, се казва „Магическият свят на Нина“, така че заглавието на песента не е случайно. Много се вълнувам, защото да запиша песен за мен е сбъдната мечта, аз отдавна съм си представяла това и съм го искала, защото много обичам да пея. Многократно съм излизала на сцена с представления, но сега правя музикалния си дебют“, развълнувано разказва за проекта Нина, която е завършила паралелка с актьорско майсторство в музикалното училище в Бургас, с изучаване на оперно пеене и солфеж.

Цялостната продукция по записването на песента и заснемането на клипа към нея е осъществена само за два дни, като е имало и спънки, но талантите казват, че нищо не може да ги спре да си свършат работата.

Другите музиканти, които участват в записите на песента също са техни приятели от Бургас: на китарата е Явор Велчев, на цигулката свири Бернар Махмуд, а бийтовете са дело на Стоян Иванов - Hoodini.

Интересен момент от видеото представлява сцена, в която Нина „свири“ на рисунка, която също е дело на Красимир Марчев. Негово дело е и артистичният грим на певицата в клипа.

„Всичко стана спонтанно, записахме и заснехме песента и видеото към нея само за два дни. С Нина винаги се получават много инересни проекти, двамата се допълваме чудесно, тя е моя муза“, разказа за БургасИнфо провокативният Краси Марчев, който и този път надмина себе си.