Носителката на титлата "Мисис България" 2003 Маги Желязкова призна, че се е разделила със съпруга си Борислав Желязков – Боби Манекена, защото й посягал, пише "Телеграф".
Това разкри сензационно самата тя в пред Lovestyle и сподели, че ще махне фамилията му от името си, когато се омъжи за настоящия си годеник Георги Сидеров.

Преди 8 години се появили първите пукнатини в семейство Желязкови. Тогава Магдалена за пръв път се изнесла от апартамента на мъжа си. „Не издържах, защото той се държеше лошо с мен. Опитваше се да ми посяга. Тогава си тръгнах с желанието никога да не се виждам с този човек. Това не беше моят мъж. Дадох си сметка, че уважавам повече себе си и искам да съм спокойна и щастлива”, скандално призна самата Желязкова. В продължение на една година Мисис България 2003 година живяла разделена с Борислав, като синът им е бил неотлъчно до нея. След като бившият гребец й паднал на колене да се съберат, Маги му простила. Животът им уж потръгнал по-добре, дори се замислили за второ дете. ?Върнах се с идеята да залепя пропуканото. Нещата обаче не можаха да се оправят, защото той просто не е такъв – деспотичен и изключително арогантен на моменти”, добави Маги в заключение.

Техният брак приключи през 2014 година след 13 години съвместен живот, като втората половина от съжителството им е била истинско мъчение за къдрокосата миска.

В действителност Боби и Маги се развеждат по взаимно съгласие през 2010 година. След развода обаче Желязков не искал да се разделя с жена си и продължили да живеят заедно на семейни начала. А тормозът продължил.