Една от финалистките в обновения наскоро конкурс за омъжени жени Мисис Бургас - Валя Жекова, бе избрана да представя страната ни на международния финал на Mrs. Universal 2016. Събитието ще се проведе средата през юли месец на испанския остров Тенерифе.

Бургазлийката е съпруга и майка на две дъщери – на 21 и 27 години. По професия е инжинер химик, като от дълго време оглавява дирекция „Лабораторни изследвания“ в Регионална здравна инспекция-Бургас.

Красива дама вече е в трескава подготовка за представянето си на Mrs. Universal 2016. Наскоро тя засне специална фотосесия, която ще е и първоначалната и визитка към конкурса. По време на снимките Валя сменя няколко визии, естествено в близост до морето, като бе избрала изцяло да заложи на роклите на обичаната от всички в морския град – Мария Диомова и модна къща „Диома“. За перфектното си излъчване се бе доверила на професионалните умения на топ гримьорката Арсена Андреева, а завладяващите кадри улови фотографа Наско Иванов.

„Започнах вече да се подготвям за самата програма на конкурса, за моето представяне, за това как по най-добрия начин да представя страната си. Много се вълнувам, за мен това е едно голямо предизвикателство. Очаквам да преживея много положителни емоции, да се запозная с различни хора, а и защо не да се върна с някой приз в България! „- споделя с нестихваща усмивка г-жа Жекова.