Тони Димитрова блести с ключова роля в комедийната драма „Столичани в повече”. Зрителите могат да гледат осмия епизод от сериала на 29 април от 21:30 ч.

Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия отварят писмото-загадка, дадено им от монаха и тръгват по новите следи на „Смехотворната икона”. Обезверени и вече уморени приятелите се опитват да разгадаят текста от писмото, но без успех. Логиката им ги довежда до нова следа, след която те веднага тръгват – певицата Тони Димитрова.

Отец Григорий разбира, че ще се наложи да учи текстовете от Библията на изуст, както и че ще бъде водещ на предаването за вероучение само на първите му десет епизода. Най-лошото, с което се сблъсква обаче, е новото условие поставено от патриарха, за което той няма ни най-малка представа.

Славка и Гълъбина стават все по близки. Двете приятелки се наслаждават на имането си и прекарват цялото си време заедно, харчейки пари на воля. Новото приятелство на двете жени отключва още едно неподозирано такова. Това на Рангел и Йордан. Двамата усещат, че става нещо странно с нежните им половинки и решават да ги проследят. Приятелството между двете жени води до появата на ново семейство - това на Радко и Яна. Братът и сестрата с различни фамилии също тръгват по следите на скритите пари. На там се отправят и похитителите на Спас,

които също се сдобиват с информация за местополежинето им, след като заплашват лекаря, че ще му счупят пръстите на ръцете.

Правилна ли е новата следа, след която тръгват Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия, колко дълбоко е затънал отец Григорий в жаждата си за слава, колко пари намира новият отбор на Радко и Яна, на какво стават свидетели Рангел и Йордан, и дали Спас ще успее да спаси кожата си, очакваме да видим.