Част от най-красивите омъжени жени в България пристигат в Бургас. Поводът е дългоочакваното светско събитие в града, а именно Мисис Бургас.

Специално за конкурса ще пристигне неустоимата Йордана Димитрова, която е носителка на короната „Мисис България 2012”. Истински комплимент за престижното светско събитие е и присъствието на „Мисис Баба” и „Мисис Баба Вселена” - Дони Василева. Тя наскоро показа що е то силен дух в реалити формата „Фермата".

Част от журито ще бъде и организаторката и лицензиантката на конкурсите за красиви омъжени дами, фурията в модния бизнес Меги Савова. Редом до нея ще е и организаторката на звездното морско събитие Ваня Кирова. Жената с достойнство и стил „Мисис България 2015” Венета Славова също ще оценява бургаските дами.

Компания на дамите в журито ще прави един от най-сексапилните бургаски журналисти Красимир Калудов . Той ще има не леката задача да оценява красивите омъжени жени на предстоящия конкурс „Мисис Бургас”.

Най-голямата изненада, която организаторите на конкурса са подготвили, са двете ослепителни водещи. Това са „Мисис България 2007” Мариана Маринова и „Мисис Планет 2015” Детелина Бакалова.

Най-светското събитие на сезона „Мисис Бургас 2016”ще се проведе в хотелски комплекс „Атлантис” в квартал Сарафово , точно на Благовещение, 25 март, от 19:30 часа. Конкурсът е част от Националния конкурс „Мисис България”. Десет красиви, успели и завладяващи жени ще се борят за короната.