Талисманчетата на предаването "Един за друг" - Виктория и Георги от Бургас ще се оженият през юни на бургаския плаж. Това обявиха току що в предаването участниците в най-любовното предаване.
Макар и млади, те вярват в любовта си и бързат да минат под венчило. В момента двамата живеят в София. Георги работи, а Вики му прави огромни торти и върти домакинството.
Бургазлиите са безспорно най-красивата двойка и най-невинната. Те излъчват едновременно безпомощност и сила, всички ги харесват, не са конфликтни и бързо превземат сърцата на останалите. Наскоро даже бяха номинирани, но другите ги спасиха.
Двамата мечтаят за две деца и не се страхуват от младостта си. Готови сме да посрещнем предизвикателствата на живота и смятаме да се справим с тях достойно, каза сладката Вики. Георги обаче е по-предпазлив и вече направи първата си издънка в предаването. Той единствен от всички мъже отказа да остане в аквариум със змии.

Вики е вечно усмихната, но Георги си изпуска нервите заради загубите в игрите и от време на време й крещи. А после се извинява.