Черната Златка протестира! Измисли нова дума

img

Черната Златка пак привлече общественото полезрение и то с брутална излагация, дори и когато коментира теми, които са далеч от шоубизнеса, където се изявява.

Помните как преди години при участието си в риалити формата "Биг Брадър" плеймейтката се изложи жестоко, бъркайки столиците на редица държави. Скорошният й гаф отново напомни за това...

Известно е, че Златка воюва от години с фамилия Баневи, а причината сега е къмпинг "Каваците", за който въпреки че преди четири години Баневи загубиха право да стопанисват, днес отново е тяхна собственост. В опита си да ги зашлеви словесно, плеймейтката дори измисли нова дума в българския език - "бюрокраци"!

"Искам да заявя, че в 2-те години, в които къмпинга се стопанисва от други хора, а не от тях, е много по-приятен и се доближава до нивото на гръцките. Спокойствието се върна и всички, които почиваме тук от повече от 20 години и сме едно голямо семейство, подкрепяме тази промяна. Днес дадох тв интервю, за да защитя свободата на Каваци не в качеството си на публична личност, а на човек.

Заставам зад мнението си, но се притеснявам от присъствието на мъже в черно, защото и аз, и много други хора сме тук с малките си деца. Семейството ми от години води съдебна битка с Баневи за имот, който е доказано наш. Никога не сме преминавали границите, никога не сме обидили или нападнали, очакваме същото. Мутренските времена отдавна са в миналото.

P.S. НАЛИ УЖ ЗАРАДИ ТОВА СА И ПРОТЕСТИТЕ?!? Без “мутри” управници!!! И аз ПРОТЕСТИРАМ: БЕЗ БЮРОКРАЦИ! СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ ЗА НАРОДА!!! #АМИН.", завършва Черната Златка, разсмивайки голяма част от последователите си в социалната мрежа.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Убийство в Карнобат

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас