Уникални методи и снимки заваляха това лято в социалните мрежи, за да покажат как родното Черномирие не става за почивка. Тази вечер на прицел с поредната безумна снимка е плаж Крайморие – един от най-поддържаните, чисти и обезпаразитени. Кадър на джип, придвижил се по пясъка до морето, беше разпространен, като към описаието пише в кавички че плажът е „Прехвален“. В социалната мрежа на никой не му прави впечатление каква е истината, единствено е важно само една пусната снимка.

„Бях на плажа до 20,30 часа, чистихме. Никой друг нямаше. Сигурен съм, всеки ден от 6 до 20,30 часа съм на плажа, следя всичко, което става, постоянно съм отворен за сигнали и реагирам. Снимките с джипа са в безплатната зона и очевидно са правени, след като съм си тръгнал. Ще подам сигнал до Четвърто РУП, ,РИОСВ и Екология-Бургас срещу индивида който буквално се е изходил върху труда на всички ни на плаж”КРАЙМОРИЕ” и то години наред!“, каза пред БургасИНФО концесионерът Николай Димитров.

Всеки ден той се сблъсква с уникални комично-трагични ситуации, като тази сутрин, когато меката връзка в тоалетните е била умишлено изтръгната и взета. „Ако беше паднала или е станала авария, тя щеше да е на място, а нея я нямаше.“, огоречно каза Димитров.

„Ако човекът, публикувал снимката, ми я беше пратил, щях да реагирам веднага. Но... Ще искам пълно изясняване на случая.“, каза Димитров.