Багер прокопа бряг край Царево, общински съветник подаде сигнал за проверка: Може да се паркира тир до пясъка

img

Багер прокопа брега край дивия плаж до завода за продукти от стъклопласт, който се намира край Царево. Районът е живописен и известен за местните жители. Тежката техника е била забелязана от общинския съветник от Движение „Гергьовден“ в Царево Емил Пейчев. Той останал изключително изненадан, тъй като машината е работила активно в почивен ден – изминалата неделя.

„Странно ми е защо е прокопал брега. Подадох сигнал на 112 и ме свързаха с полицията. От там ме увериха, че ще направят проверка. Там имаше бряг, но в момента е направен подход за автомобили. Често ходя точно на този плаж доста лета подред. В момента спокойно можеш да отидеш и паркираш не с един, а два тира едновременно до самия пясък. Виждат се много добре кубките със земна маса от двете страни на подхода. Има органи, които ще изяснят, колко са законни и правилни тези действия. Интересно, защо се работи през почивните дни. Учудих като видях, какво се случва. През Общинският съвет не е минавала докладна записка за абсолютно никакви стройтелни намерения там.“, обяви Пейчев. Той е направил проверка, която е показала, че в близост има частен имот, който обаче е метри навътре и мястото, където е копал багера, е държавна собственост.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Jdjd
    2020-06-17 11:11:58

    А общинският съветник защо не се е обадил и на кмета? Полицията е най-страничен фактор. Вие като журналисти също трябваше преди да пишете да потърсите на Лапчев мнение, да видим какви мерки ще предприеме по случая. Давайте, гонете ги! Областният управител също трябва да има ясно отношение по тези нарушения.

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав